Well-being centre,
les menuires

This luxurious Spa and well being centre was developed at the heart of the 3 valley’s skiing domaine, in Les Menuires, France. We have spent many years developing and designing spaces for «Sogevab’ a leading sports and wellness company, with centres around several top ski resorts in the Alpes.  We were asked to create a calm and inviting space in which their clients could relax after an active day’s skiing, or indeed, instead of…

 

Organic materials, such as wood and stone were used alongside soft, warm fabrics and textures in order to create an unexpected layering of tactile finishes. Well thought-through lighting was an essential part of this project, helping to create a warm and inviting ambiance and a sharp contrast to the cold, snowy mountains outside. A sanctuary of calm and repose.

See video of our project

Play Video

before

after

before

after